HTML

Az Androidom és én (No meg egyéb dolgok...)

Itt alapvetően az Android-os programokról, Galaxy 3-ról, Alcatel OT-995-ről és Asus MeMo Pad HD7-ről olvashatsz majd. De lesz benne más is...

Utolsó kommentek

Fészbúk

Partner oldalak

Egy újabb kedvenc: Speedx 3D

2011.02.02. 19:51 emerzee

 

És újabb kedvencek a láthatáron. Azt hiszem, ez a tela, egyre jobban tetszik nekem…
 
 
A mai beharangozó, a
 

SPEEDX 3D

 
A játékban egy időnként alagút, időnként vékony pályán kell „repülni”. Különböző akadályok kerülnek elénk, ezeket kell kerülgetni. Néha viszont úgy besűrűsödnek az akadályok, hogy komoly manőverezéseket kell végrehajtani. Az „úton” időnként megjelennek színes, cirádás négyzetek sorai. Ha ezek felett átrepülünk, különböző segítségeket kapunk. Ha például a sárgák felett repülünk át, akkor szépen feltelnek a képernyő jobb alsó részén a négyzetek, és ha véletlen nekimegyünk egy akadálynak, azokból fogy el, és így nem ér véget a játék.
Az irányítás a telefon döntögetésével valósul meg, és a különböző „fegyvereket” a képernyő megérintésével tudjuk aktiválni. És hogy mi a játék lényege? A túlélés egy nagyon jó hangulatú játékban.

A játék ára jelenleg 1.53 dolcsi, ami abszolút nem pénz, mivel a fejlesztő nem hagyta magára a programot. A market enablerrel meg is tudod venni... :D

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: játék game android

A bejegyzés trackback címe:

https://emerzee.blog.hu/api/trackback/id/tr592634244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása