HTML

Az Androidom és én (No meg egyéb dolgok...)

Itt alapvetően az Android-os programokról, Galaxy 3-ról, Alcatel OT-995-ről és Asus MeMo Pad HD7-ről olvashatsz majd. De lesz benne más is...

Utolsó kommentek

Fészbúk

Partner oldalak

Felhasználói 1

2010.11.07. 16:11 emerzee

Összegyűjtöttem néhány programot, amik szerintem, minden Androidos telefonra fontosak.

 

 

Barcode scanner

Ezzel a programmal az androidon oly megszokott „vonalkódokat” tudod értelmezni. Ezek a vonalkódok négyszögletűek, és tényleges információt tartalmaznak, pl., az androidnál webcímeket nagy általánosságban. Semmi más dolog nincs vele, csak a vonalkódra irányítani a kamerát, és már be is olvassa azt, majd felajánlja, hogy megnyitja azt a böngészőben, vagy elküldi emailben, vagy elküldi sms-ben. A poén, hogy Magyarul is beszél... :D

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Awesome drop

Ezzel a programmal tök egyszerűen lehet adatokat átküldeni a telefonra. Ha van adatkapcsolatod, vagy wifi-d a közelben, akkor elindítod a progit a telefonodon, a számítógép böngészőjébe beírod ezt a címet: http://labs.dashwire.com/drop A telefonon beírod az oldalon lévő számot, és már dobálhatod is a „Drop files here” részbe a cuccokat. Ezek a telefonodon landolnak, az sd kártya drop könyvtárában.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Awesome Drop (File Sync) for Android on AppBrain

 

Dropbox

Hasonlít az előző programra, de itt a netre töltöd föl a cuccokat, a www.dropbox.com oldalon regisztrált neveddel egy 2GB-os tárhelyre. Ez inkább arra jó, hogy hosszú távon tárold azokat az adatokat, amik később is kelleni fognak, pl., egy újratelepítéshez. Ezzel a programmal fel is tudsz tölteni a telefonodról. Ha többen is ismeritek a belépési adatokat, akár szinkronizáláshoz is jó.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ftp server

Én szeretem a dolgokat egyszerűen kezelni. Ha valamit szeretnék a gépemről a telefonra, vagy vissza másolni, akkor szívesebben használom az egeret, meg a billentyűzetet. Ezzel a progival kényelmesebb az életem.

A telefonodon tudsz létesíteni egy ftp szervert, amire fel tudsz lépni bármivel. Az adatkábelt már nem is használom, csak a screenshot-ok miatt. (Bár mintha olvastam volna valami wireles adb-ról, úgyhogy lehet, az sem kell nemsoká…)

Elindítod pl., az unreal commandert, vagy a total commandert, vagy a flashfxp-t, és már tudod is böngészni a telefonodat. Feltöltés, letöltés, mozgatás, törlés, bármi… Szóval, klassz… :D

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

astro managger

Filemanager Androidra. Azt mondják a legjobb. Szinte bármit meg tudsz vele csinálni a telón. Van hozzá bluetooth modul, és smb modul is, az egyszerűbb használat miatt. Van benne process manager, hogy a nem kellő alkalmazásokat ki tudd lőni, és tud olyat is, hogy egy feltelepített programból csinyál apk-t. Ez rendszervisszaállításnál nagyon nagy segítség.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

Az összes programot megtalálod a Marketen.

 

Írjátok meg, hogy szerintetek, melyek azok a programok amiknek minden telefonon fenn kellene lenniük, illetve, Ti melyik programokat szeretitek.

Szólj hozzá!

Címkék: tipp android ötletelés i5800 galaxy 3 felhasználói programok

A bejegyzés trackback címe:

https://emerzee.blog.hu/api/trackback/id/tr422430786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása