HTML

Az Androidom és én (No meg egyéb dolgok...)

Itt alapvetően az Android-os programokról, Galaxy 3-ról, Alcatel OT-995-ről és Asus MeMo Pad HD7-ről olvashatsz majd. De lesz benne más is...

Utolsó kommentek

Fészbúk

Partner oldalak

The8pen

2010.11.14. 18:30 emerzee

No ez egy érdekes kezdeményezés. Azt hiszem, nekem tetszik.

„Billentyűzetet” már tudunk ezerfélét rakni a telefonra. Csak győzd kitalálni, hogy melyiket használd. Ekkor lép be a

The8pen

a maga innovatív megoldásával.

Amivel mindenki küzd, akinek egy kicsit nagyobb az ujja, mint a kóreaiaké (Nyelvtörő rulez!), szóval a nagyobb kezű emberek szívnak a telefon virtuális billentyűzetével. Ekkor jön a The8pen.

Adva van egy terület, ahova könnyű rátenni az ujjad. Innen már csak körözgetni kell. Ez attól függ, melyik betűt akarod beírni. Nagyon egyszerű a használata. Nem régóta használom, de már kezd ráállni a kezem. Szerintem, néhány nap, és baromi gyorsan fog menni a szövegbevitel.

 

1 komment

Címkék: tipp billentyűzet android ötletelés felhasználói programok

A bejegyzés trackback címe:

https://emerzee.blog.hu/api/trackback/id/tr662448505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jucy a világban · http://jucyblog.blogspot.com/ 2010.12.27. 15:08:28

Én mint egy pici kezű nő épp ezért választottam ezt a telefont. Mert tulajdonképpen tetszett a Galaxy S, csak egy kézzel kellemetlen lett volna fogni XD
süti beállítások módosítása