HTML

Az Androidom és én (No meg egyéb dolgok...)

Itt alapvetően az Android-os programokról, Galaxy 3-ról, Alcatel OT-995-ről és Asus MeMo Pad HD7-ről olvashatsz majd. De lesz benne más is...

Utolsó kommentek

Fészbúk

Partner oldalak

Most foglalkozzunk egy picit a játékokkal…

2010.12.08. 18:18 emerzee

Nem fogok leírásokat rittyenteni hozzájuk, csak felhívom rájuk a figyelmet…

Az Angry Birdset azért se reklámozom! :D

MiniGore

Ha játszottál hajdanán az asteroids-al, és tetszett, akkor most ez is tetszeni fog. Vagy Te, és a géppuskád. No és az ellen. (kicsi szőrös izé) Jönnek minden felől, és Te menekülsz, és támadsz, és lőssz!!!!!!!!!! Aranyos játék, nagyon szép grafikával. A buszmegállóba pont jó, hogy ne vedd észre a buszt… :)

http://www.androidshock.com/minigore/

Gameloft Uno

A jól megszokott Gameloft minőség hozza a jól megszokott játékélményt. Aki szereti ezt a kártyajátékot, annak élvezetes lesz ezzel a játékkal is játszani. A hangok nagyon élvezetesek, a grafika nincs túlcsicsázva, kifejezetten pörgős a játékmenet. Megéri az árát, még ha időnként akadozik is egy picit. Csak ajánlani tudom!

 

http://www.appbrain.com/app/uno%E2%84%A2/com.gameloft.android.GloftUNOG#

Klondike Solitaire

Ez egy nagyon szépen kivitelezett pasziánsz program. Csak ajánlani tudom.

 

 

 

  

Touch Racing

Ő nem ingyenes, de nagyon jó. (ezentúl, nem csak ingyenesekről fogok írni) A nevéből kitűnik, hogy autóverseny. Az irányítás tök egyedi, de nagyon jó. Csak ajánlani tudom, mert minőségi termék, 18 pályával, amit a méretei is illusztrálnak.

 

  

http://www.appbrain.com/app/touch-racing-nitro/com.bravogamestudios.touchracingnitro

 

Little metal ball

Egy kis golyót kell a telefon döntögetésével irányítani. A golyóval mindenféle akadályokon, útvesztőkön kell keresztülküzdenünk magunkat, anélkül, hogy le ne esnénk a pályáról. Ami újdonság a többi hasonló játékhoz képest, hogy van ahol ugrani kell a golyóval. A kivitelezés nagyon szép, és nagyon élvezetes a játékmenet is. Ez sem egy kisméretű játék. (Lite 20 pálya, teljes 49 pálya)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My Love Jenny!

Logikai játék, egy kis akcióval megtűzdelve, 50 pályán keresztül. Nagyon kedves grafikával.

 
  
 
 
 
 

Ha memóriaproblémáid vannak, ajánlom figyelmedbe a blogom, ahol találhatsz erre is „megoldást”…

 

Köszönöm a figyelmet! ;)

 

2 komment

Címkék: tipp játék game android ötletelés galaxy 3

A bejegyzés trackback címe:

https://emerzee.blog.hu/api/trackback/id/tr422502532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NanCSy 2010.12.09. 16:28:02

Hello!
A MiniGore hogy fut G3mon? barátnőm iPodján játszottam vele és ott tetszett,rem szaggatás nélkül m1 G3mon:D( Csak azért kérdezem,mert ugy nincs benne külön 3Ds gyorsító...)

emerzee 2010.12.09. 18:38:44

Hali!
Kipróbáltam, nálam ment...
süti beállítások módosítása