HTML

Az Androidom és én (No meg egyéb dolgok...)

Itt alapvetően az Android-os programokról, Galaxy 3-ról, Alcatel OT-995-ről és Asus MeMo Pad HD7-ről olvashatsz majd. De lesz benne más is...

Utolsó kommentek

Fészbúk

Partner oldalak

Hogyan legyünk Parasztok?

2013.11.23. 09:33 emerzee

Ha paraszt vagy, hát légy Paraszt!

Szegény szó... Pedig nem csak a profán oldalát kéne nézni. Sőt! A paraszt adja a kenyered, a gyümölcsöd, a zöldséged, sőt! a tejed, a húsod... Sokat köszönhetsz nekik! Innentől, a tiszteletem jeléül, a bejegyzésben, nagybetűvel írom majd!

Szóval, légy Paraszt! Szánts, vess, arass! Nevelj állatokat, és gazdálkodj! Nagy hagyománya van már számítógépen a farmolásnak. Biztos volt aki már kipróbálta közülletek. Ugye milyen jó volt traktorral rohangászni le, föl? Milyen jó volt látni, ahogy szárba szökken a búza? Milyen jó volt a kombájn mellé állni a pótkocsival, és látni, ahogy megtelik a munkánk gyümölcsével? No, aki nem játszott még ezzel a játékkal, az ezt veszítette eddig. De nem ez a lényeg, hanem, hogy a játék van ANDROIDRA IS! Gyönyörű a grafikája, a HD7-en. És nagyon jól irányítható. Döntögetve kormányzod a traktorokat, van egy csomóféle ráaggatnivaló, vannak szántóföldek, amiket megvehetsz... Ha akarod, egyedül szánthatsz, vethetsz, ha inkább a gazdálkodó része érdekel, kiadod a munkát a traktorosnak, és az megcsinálja. Mehet a biznisz a gázolajért, a traktorokért, a földekért, és szépen felvirágoztathatod a gazdaságod.

Ez a játék az első, ami nálam pc szintre emeli a tabokat. Most már elhiszem, hogy a tab idővel, és nem is olyan sokára, kiválthatja akár a pc-t is.

Nem mondom, hogy az olcsó játékok közé tartozik ez a játék, hisz jelen pillanatban 800 forint, de ennél sokkal drágábbak is vannak, és a játékélmény nagyban kárpótol minden fillérért!

 

Farming Simulator 14

Manual

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://emerzee.blog.hu/api/trackback/id/tr105650725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása