HTML

Az Androidom és én (No meg egyéb dolgok...)

Itt alapvetően az Android-os programokról, Galaxy 3-ról, Alcatel OT-995-ről és Asus MeMo Pad HD7-ről olvashatsz majd. De lesz benne más is...

Utolsó kommentek

Fészbúk

Partner oldalak

Távbillentyű :)

2010.11.20. 21:16 emerzee

Nézegettem a neten, hogy milyen megoldásokat találhatnék arra, hogy ne a telefonon kelljen gépelnem, ha itthon vagyok. Nincs bajom a telefon billentyűzet megoldásaival, de azért egy sms-t, billentyűzeten begépelni, azért az mégiscsak elegánsabb.

Amiket először találtam, azok bluetooth-on keresztül működtek. (Már amelyik nem volt fizetős.) Ez a megoldás nem jó, mert nekem nem ilyen billentyűzetem van. (Pedig nagyon tetszene…) Rákerestem hát a „computer keyboard” szavakra, a kedvenc app keresőmben (AppBrain), és kidobott egy érdekes megoldást.

ShareKeyboardFree

A dolog a következőképp működik: Feltelepíted a programot. Elindítod a wifi-t, és csatlakozol a routeredhez. A beállítások > Területi és szövegbeállítások –nál, kipipálod a Share Keyboard-ot. Szól, hogy ez a progi összegyűjtheti amiket begépeltél, meg bla-bla. Leokézod. Beviteli mód kiválasztásánál, a Share Keyboard-ot választod ki.

Utána, ha bárhová be kell valamit írnod, már a programot használod. Ha bárhová be kell gépelni valamit. Alul megjelenik egy fekete sáv, benne egy ip címmel. http://...... Ezt kell a számítógépen begépelni a böngésződbe. (a http:// is kell!) Ami bejön oldal, oda kell begépelni a szöveget, ami azonnal meg is jelenik a telefon szövegbeviteli részében. Kezeli az ékezetes betűket is, tehát még ez sem probléma. Cserébe, alul, egy kis reklámcsík jelenik meg a telefonon…

Egyszerűen csodálatos megoldás. Ezt hiszem, ez is egy olyan program, ami kötelező az Androidos telefonokra…

 

Nálam 100 pont!

 

2 komment

Címkék: tipp billentyűzet leírás android i5800 galaxy 3 felhasználói programok

A bejegyzés trackback címe:

https://emerzee.blog.hu/api/trackback/id/tr752461945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SargaRigo 2011.01.01. 15:00:09

NA! Ez egy okos dolog, mondjuk amikor szép hosszú linket kellene bepötyögni a telefonba :)

TGeorgo (törölt) 2011.02.01. 17:18:00

Nagyon klassz kis program, köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmet!!
süti beállítások módosítása