HTML

Az Androidom és én (No meg egyéb dolgok...)

Itt alapvetően az Android-os programokról, Galaxy 3-ról, Alcatel OT-995-ről és Asus MeMo Pad HD7-ről olvashatsz majd. De lesz benne más is...

Utolsó kommentek

Fészbúk

Partner oldalak

Egy újabb kedvenc: Trap!

2010.12.31. 12:40 emerzee

A régiek, akik már olyan öregek, mint én, és annyit ültek a gép előtt mint én, talán még emlékeznek a vga kezdetekből egy játékra, aminek a címe Volfied volt. Ennek az örökségét látjuk most magunk előtt a Trap! című játékban.

A játék ényege, hogy van egy téglalap alakú terület. Ebben pattognak kis golyócskák. Úgy kell a területből minél nagyobb részt lekerekíteni, hogy ne érjenek a golyók az éppen lerakodó „kerítéshez”. Minden pályán meg van határozva, hogy mekkora területet kell lekerekíteni. A golyókat a kerítésekkel különválaszthatjuk. A játék folyamatosan ad bónuszokat is. Ha ezeket a lekerekítet résszel bezárjuk, akkor megkapjuk őket. Ezek különfélék lehetnek, de ami a legfontosabb, hogy van köztük pici lövedék is. A képernyő jobb oldalán van egy hosszú sáv, amire az van írva, hogy „Speed”. Ha erre ráböksz, akkor elkezd villogni, és a következő kerítést nagyon gyorsan rakod le. Ha sok a golyó, akkor nagy segítség lehet. A képernyő tetején láthatod, hány lövedéked van, a baloldalon pedig a kis fehér-piros golyók mutatják, hogy hány életed van még. Ha kerítést akarsz letenni, akkor suhintsd meg a képernyőt ott, és olyan irányban, ahova a kerítést akarod tenni.

A játék remek szórakozás. Csak ajánlani tudom!

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: játék game

A bejegyzés trackback címe:

https://emerzee.blog.hu/api/trackback/id/tr952550345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása