HTML

Az Androidom és én (No meg egyéb dolgok...)

Itt alapvetően az Android-os programokról, Galaxy 3-ról, Alcatel OT-995-ről és Asus MeMo Pad HD7-ről olvashatsz majd. De lesz benne más is...

Utolsó kommentek

Fészbúk

Partner oldalak

Játék: Farm Frenzy

2011.02.10. 18:20 emerzee

Mikor voltál utoljára paraszt? (Én mindig az vagyok!) No érted! Akinek kiáll a szájából a kombájn. Nem voltál még? De mé’ nem?

A világot meghódították a parsztjátékok. Óriási biznic és trend lett a farmwille-ből, itt magyarhonban a farmerama köti a gép elé a termelni vágyókat, hát mért ne maradjunk már pont mi-ki? Íme itt az offline parasztszimulátor.

A játék lényege a termelés. Szerencsére nem kell a földet túrni, csak némi fűmagot szórni az állatok elé. Aztán meg beindul a termelés. Először kacsákat tenyésztünk. Összeszedjük a tojást, abból érdekes mód liszt készül (sic!), abból pedig muffing. A világnak már csak ez a rendje. Mért csodálkozol? Manapság már nem azt mondjuk valakinek, aki köhög, hogy: Tedd már a szád elé a kezed!, hanem azt, hogy: robituszing! Nem tudom milyen nyelven van ez…

Szóval egy nagyon aranyosra megrajzolt képernyőn kell szaporítanunk az állományt, és elbiznicelni a terményt. Mindennek megvan az ára. A befolyt nagy összegekből aztán állatokat, füvet, és fejlesztéseket lehet vásárolni. Minden pályának megvannak acélmennyiségei ;) . Ha ezt elérted, akkor vagy jó. Ha a pályán túlteljesítesz, és elérsz valamilyen értéket, akkor azért kupát kapsz. Pl., ha valamilyen terményből összetermelsz 500 db-ot, akkor kapsz egy kupát.

Ami viszont az ellenséged, hogy még se legyen egyszerű, az idő, mert akkor kapsz több pontot, ha adott időn belül kitermeled a célértéket, és a medve. Ez felzabálja az állataid. El lehet ugyan kapni a medvét, és el is lehet adni 100 pénzért, de ha megzabál pl., 2 kacsát, az már 200 pénznyi veszteség! Aztán meg vehetsz kutyát is. Az elriasztja a medvét. Persze, ha ügyes vagy, akkor el tudod úgy kapni a medvét, hogy nem eszik meg semmit. Akkor viszont tiszta haszon… Szóval érted?! ;)

A játék nagyon jó! A lite verzió, nem menti el a pályákat. Ha kilépsz, kezdheted elölről. A teljes verzió viszont csak 3,20 dodó, ami nincs jelen pillanatban 700 pénz. Megéri az árát!

Lite

 

Teljes

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: játék game android farm frenzy

A bejegyzés trackback címe:

https://emerzee.blog.hu/api/trackback/id/tr662652152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása