HTML

Az Androidom és én (No meg egyéb dolgok...)

Itt alapvetően az Android-os programokról, Galaxy 3-ról, Alcatel OT-995-ről és Asus MeMo Pad HD7-ről olvashatsz majd. De lesz benne más is...

Utolsó kommentek

Fészbúk

Partner oldalak

Asus transcover

2013.10.06. 11:18 emerzee

Néhány hete egy Asus MeMo Pad HD7 tulajdonosa lettem egy Transcoverrel. A transcover egy olyan tok a készülékhez, amivel amellett, hogy védhetjük a kütyüt, még kétféle pozícióban is kitámaszthatjuk a készüléket. Emellett a készülék a transcover-rel képes arra is, hogy ha a tokot becsukod akkor kikapcsolja a képernyőt, ha kinyitod, bekapcsolja. Készítettem egy rövid videót róla, ezt osztom meg veletek itt.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emerzee.blog.hu/api/trackback/id/tr385552839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PGabee 2013.11.11. 16:14:03

Szia!
Memo paddal kapcsolatban lenne kérdésem: a főképernyőket lehet változtatni, egyszer sikerült is véletlenül és azóta nem tudom visszaállítani. Most "entertainment" üzemmódban van, de van work meg még fogalmam sincs milyen. A lényeg, hogy az 5 képernyő helyett csak 2 van, kirakott egy youtube shortcutot és a médiás appokat, a többit eltüntette. Tudnál segíteni hogyan lehet elérni ezt a beállítási módot? Vissza szeretném kapni a régit... (ki tudom cserélni a widgeteket, meg az appokhoz a shortcutot is, de akkor is 2 marad és nem 5)
Köszi

emerzee 2013.11.11. 21:10:53

Csippents rá a képernyőre két ujjal, mintha fel akarnál csippenteni róla valamit. Ott tudsz váltogatni a "módok" közt. Gondolom, erre gondoltál...

PGabee 2013.11.13. 10:12:08

Hálás köszönet! Próbálkozom :)
Egyébként mi családban rögtön kettőt vettünk. Későn olvastam a blogodat, az enyém recseg-ropog (a kiállított darab nem produkálta ez, azon néztem meg). Remélem a trans cover ezen segít valamit. A másik (ez volt a kiállított darab, mert csak kettő volt az üzletben) nem, viszont annak a kijelzőjén van egy kis folt, ami olyan, mintha beégett volna.
süti beállítások módosítása