HTML

Az Androidom és én (No meg egyéb dolgok...)

Itt alapvetően az Android-os programokról, Galaxy 3-ról, Alcatel OT-995-ről és Asus MeMo Pad HD7-ről olvashatsz majd. De lesz benne más is...

Utolsó kommentek

Fészbúk

Partner oldalak

"640kb ought to be enough for anybody."

2010.11.16. 22:29 emerzee

Gondolom, Ti is szembesültök, majd hogy nem nap mint nap azzal a problémával, amivel én. Van egy szép méretű belső tároló helye a telefonnak, ami bizony hamar be tud telni, és megjelenik az a ronda piros memóriakártya jel. Szerintem, mind a színe, mind a formája szép, csak amit ábrázol, azt nem szeretem. Szóval kezdünk a háttértárunk végéhez közeledni. Szóval, mégsem elég mindenre a háttértár, még ha gyárilag adnak is egy 1 gigás memóriakártyát. Merthogy nem erre dolgozik a kütyü. (Majd a Froyo-nál...) No, akkor most lehet szemezgetni. Nem telt be az 5. lap, de már kit a piros ikon. Hát most jön a jó öreg

 

Astro file manager

 

Nem a programot fogom bemutatni,  hanem inkább fel akarom hívni a figyelmed, az Astro file manager egy nagy előnyére. Képes a már telepített programokból apk file-t készíteni, és képes visszatelepíteni a lementett programokat, akár kötegelve is.

 

Ha elindítod a programot, és megnyomod a menü gombot, akkor előjön alul egy 6 ikonos rész.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ebből kell kiválasztani a Tools ikont.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Itt találod az Application Manager/Backup sort. Ha erre ráböksz, akkor a program összekeresi a feltelepített programokat, és megeleníti az Installed Apps fülön.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Itt a pipákat berakva, kiválaszthatod, hogy mely programokkal akarod a következőket tenni: Backup (Vagy a kis gomb a lista tetején, vagy a menü gomb, és ott kiválaszta), vagy uninstall (menü gomb).

Ha szeretnél  a lementett programokból visszarakni egyet, vagy többet egyszerre, akkor válaszd a másik fület Backed Up Apps.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Itt kiválasztod a pipákkal, hogy melyikeket akarod telepíteni, majd a lista tetején az install gomb. Szép sorban felajánlja a programokat telepítésre. (Lehet ám egyszerre törölni is lementetett programokat. Ekkor a menü gomb megnyomása után, ha a Delelte részre böksz, a kijelölteket kitörli.)

 

Hát ennyi mára. :)

 

 

 
Ui. 20101128: Mint menet közben kiderült, vannak olyan programok, amelyek nem backup-olhatók. Ezeknél "private" felirat található.

3 komment

Címkék: tipp android ötletelés felhasználói programok

A bejegyzés trackback címe:

https://emerzee.blog.hu/api/trackback/id/tr332453691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mrbeat2beat · http://marci.co-net.hu/images/allatok/diszno1.jpg 2010.11.28. 23:12:14

Ugye nem mondod hogy ez kajak ugy menti el ahogy volt mikor back up oltam?:D

emerzee 2010.11.28. 23:17:22

A beállításaidat, természetesen, nem. De a programokból csinál apk-t, amit vissza tudsz telepíteni...
süti beállítások módosítása