HTML

Az Androidom és én (No meg egyéb dolgok...)

Itt alapvetően az Android-os programokról, Galaxy 3-ról, Alcatel OT-995-ről és Asus MeMo Pad HD7-ről olvashatsz majd. De lesz benne más is...

Utolsó kommentek

Fészbúk

Partner oldalak

Egy újabb widget a főképernyőre…

2011.01.01. 10:44 emerzee

Gondolom, van aki küzd a főképernyőn elhelyezhető widgetek és ikonok mennyiségével. De jó lenne, ha sok-sok ikont lehetne kirakni a főképernyőre... Hát, ez a widget erről szól.

 

Multicon

 

A widget lényege, hogy egy ikonnyi helyre több ikont tudsz kirakni. Ami még belefér, és ha nem rázza semmi a kezed, akkor max. 9 ikon egy ikonnyi helyen. A négy ikon 1 ikonnyi helyen, még viszonylag kezelhető.

A beállító képernyőn beállíthatod, hogy hányszor hányas legyen az ikonmennyiség, alatta látod virtuálisan az ikonokat, ahogy hogyan fognak elhelyezkedni. Ha ráböksz az egyikre, beolvassa a telepített programok listáját (nagyon gyors, bármelyik progi megirigyelhetné), és kiválaszthatod azt. Ha a következő ikonra böksz, már nincs beolvasás, csak lista, úgyhogy hamar megy a dolog. Ami viszont nincs, az a név a programok ikonjai alatt a főképernyőn.

Én ugyan csak kipróbáltam a progit, és bár tetszett, maradok a főképernyőre készített mappáknál, és abban a programok ikonjaival. Vezetés közben egyszerűbb megnyomni őket, mint ezzel. De a program különben nagyon jó!

 

 

3 komment

Címkék: widget tipp leírás android felhasználói programok multicon

A bejegyzés trackback címe:

https://emerzee.blog.hu/api/trackback/id/tr102551778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KisP 2011.01.01. 22:56:01

Szia emerzee!
Az első képen az óra/időjárás widgetnek mi a neve? Marketen megtalálhatom?
Előre is köszi!

emerzee 2011.01.02. 11:03:17

fancy widget fenn van a amrketen...
süti beállítások módosítása